Howeco - Websites, Webwinkels en Reclame

Uw business is onze reclame!

Voorwaarden Microsoft Office 365

Als partner in het Microsoft Cloud Solution Provider-programma (CSP) moeten we de voorwaarden van Microsoft controleren, inclusief het aanvaardbare gebruik van de producten en diensten van Microsoft van onze klanten.

Microsoft wijzigt de regelgeving met betrekking tot de Microsoft Cloud Agreement om te garanderen dat jouw gegevens veilig en in overeenstemming met de AVG worden verwerkt. Het Microsoft Cloud Contract of de Microsoft-klantovereenkomst (MCA) bevat
de voorwaarden van Microsoft voor onlineservices van Microsoft, zoals Office 365 of Microsoft Azure. Om gebruik te kunnen maken van de Microsoft Online Services, moet je nu direct instemmen met deze voorwaarden. Voorheen was het mogelijk dat wij als partner namens jou instemden met de Microsoft Cloud Agreement. Vanaf nu moeten we jouw acceptatie direct verzamelen en documenteren. Hoe het werkt Lees de bijgevoegde Microsoft Cloud Agreement en beantwoord deze e-mail, waarin je verklaart dat je de overeenkomst hebt gelezen en accepteert. Indien je voor 1 juni geen bevestiging van de acceptatie hebt verstrekt, kunnen we geen nieuwe bestellingen meer plaatsen of de bestaande licenties na deze datum wijzigen.

MCP
Meerkeuze *
LET OP! Scroll naar beneden totdat je bij de nederlandse versie komt