Howeco - Websites, Webwinkels en Reclame

Uw business is onze reclame!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij dragen hieraan graag ons steentje bij. Wat voor ons een kleine moeite is kan voor een ander van grote betekenis zijn. Hieronder zie je een aantal projecten van ons:

Brandweer Nederland, Post Hendrik-Ido-Ambacht

Matthijs werkt met veel passie als brandweerman bij de post Hendrik-Ido-Ambacht. Soms komt het niet uit, maar het werk moeten even blijven liggen als de brandweer roept. De brandweer is 24uur / 7 dagen per week paraat voor redden van mens en dier.

Belangrijk werk

Werken bij de brandweer, voor sommigen een droom, voor anderen een roeping. Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Dag en nacht klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood, bijdragen aan een veilige samenleving, dát is de brandweer.

Heb jij ook interesse in de brandweer? Hendrik-Ido-Ambacht zoekt mensen die overdag beschikbaar zijn naast hun huidige werk.

 

Tafeltennis vereniging Serve’71

Deze vereniging sponsoren wij al enige jaren. De website met het nieuwe ontwerp, kleding voor de leden als shirts, broeken en tassen. Diverse mogelijkheden van promotie als banners, flyers en folders hebben wij de vereniging mee geholpen.

Howeco Bowling Team

Het Howeco Bowling Team speelt elke week de huisleaques in Bowlingcentrum Dordrecht en is lid van de Bowlingvereniging De Merwede.

Naast het werk ontspanning, maar dan wel in het tenue van Howeco.

T’shirts schoolvoetbal team Sri Lanka

Een school met leerlingen heeft het initiatief genomen om de kinderen na school op te vangen en iets leuks te gaan doen. Dan hangen de kinderen niet meer op straat en zijn ze samen sportief bezig. Een voetbalteam is samengesteld met alle kinderen die willen meedoen, maar dan wel graag met een shirt en nummer. 

Wij hebben de kinderen allemaal een shirt gegeven met rugbedrukking. Wat vinden zij dit leuk!! De kinderen waren bij ontvangst van de t’shirts erg blij en enthousiast!